Tja… waarom een blog? 

Wij daten met alleen fullmembers van OnsBlog. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je denkt: ‘ Een blog, daten met fullmembers? Waarom?’….. Eigenlijk kunnen we best veel redenen geven om het juist wel zo te doen… 😛

FAQ waarom en hoe?

  1. In eerste plaats zijn we moeder, en tegenwoordig als er al wat spannende foto’s\filmpjes gedeeld worden via een Whatsapp ofzo weet je nooit of ze zomaar ergens anders terechtkomen. Dus een goede reden dat beschermd achter het blog te doen.
  2. Onze manier om creeps weg te houden. Na 2 jaar Tinderen voor sommige van ons, behalve wat leuke dates ook helaas bijna allemaal wel wat naars meegemaakt zoals dreigen, stalken en zelfs 1 van ons beetje geweld meegemaakt na een : ‘nee ‘…   

    Na een paar jaar dit blog kunnen we zeggen dat members lief, begripvol en zeker niet gewelddadig of op zijn minst opdringerig zijn. 

  3. Daten jullie? Ja zeker. We zijn met 7 en we daten elke week wel èèn of meerdere keren. Afhankelijk van werk, kinderoppas en onze sociale omgeving. Maar daten, zeker, leuk! 
  4. Wat houdt een date in? Dat mag bij jou zijn, soms bij 1 van ons, mag in een restaurant, mag in hotelbar. Àls het klikt, er is spanning en jij weet hoe je kan uitdagen, dan is alles mogelijk. Maar nee is nee. Spannende fantasieen zoals vastbinden etc, dat is iets voor een tweede date, niet voor een eerste date. 
  5. Daten jullie vaker met dezelfde persoon? Het start bij eerste keer. Daarna is dat onmogelijk om dat nu al toe te zeggen😜😜, maar zeker is die intentie er…
  6. Waarom verschillende memberships? Dat was niet zo, maar sommige wilden toch echt ons volgen, niet gelijk daten of niet daten en veel zien van ons. Vandaar hoe hoger je membership, hoe meer je ziet ( ja ja ook naakt en meer ) en als je eens met twee van ons wilt daten dan heb je ook een hoger membership nodig! Ook gaan we soms met members naar de Costa in Spanje of hebben we een leuk weekend in een spa. Dat kan alleen als je VIP bent.
  7. Is het alleen commercieel?? Nee absoluut niet, maar zoals al in puntje 2 uitgelegd, het blijkt echt te werken. We hebben nog nooit een member geblokt of een vervelende situatie meegemaakt. Het werkt dus gewoon. En je hebt keuze genoeg, zonder dat je denkt “ribje uit mijn…. “!
  8. Hebben jullie veel members? Nou nee, wel veel volgers. Er zijn veel leuke mannen die ons initiatief geweldig vinden en ons steunen en volgen. Maar ze willen niet daten omdat ( reden die ze zelf aangeven ) niet verliefd willen worden of getrouwd zijn. We hebben zelfs vrouwen die ons volgen. Volgers echter worden gewoon net als iedereen member. 
  9. We zijn een hecht vriendinnen-clubje, en buiten veiligheid en je kinderen beschermen doen we het ook voor een stichting. Deze stichting draagt de naam van 1 van onze overleden vriendinnen die overleed aan kanker op maar 32 jarige leeftijd nu dik 2 jaar geleden (2018). Debby heeft haar dochtertje geadopteerd omdat vader niet meer in beeld is. Wij ondersteunen haar, het kindje, organisaties en organiseren mits mogelijk 1 x per jaar een vakantie voor lotgenoten. Dus het komt goed terecht.
  10. Daten staat bij ons absoluut op 1 , maar we genieten ook van bloggen en de reacties daarop. Er zijn gemiddeld drie updates per week met foto’s en video’s. 

Alles is 100% discreet en je bent zelf vrij om bij een registratie zelf te bepalen welke (nick)naam je gebruikt etc. 

Om een klein idee te krijgen wat we zoal laten zien ( we houden dit nog netjes )

poster
Michelle ( met pruik )
00:00
/
poster
Rachel
00:00
/
poster
Sandra & Debby
00:00
/

Wie zijn wij? in ‘t kort…

  • Debby 42 jaar, Barendrecht. 168cm 50kg : Makelaar. Adoptie mama van Lilly.Ik ben blog begonnen, samen met sn op advies van Chantal. Ze maakt ook de vele foto’s en filmpjes van mij. Na wat vervelende dates waarbij enkele dachten dat met geld of narcisme alles te koop is was ik klaar met daten en omdat ik happy single ben en na het voorval wat meer zelfbescherming wilde kwamen we tot dit blog. 90% zit achter een login en daardoor zullen onze vrienden of familie  later niet ineens de ‘poes’ van mij zien. 🙂 🙂
  • Esther; 39 jaar, 172cm 59kg, Assen. VOLGT
  • Michelle; 38 jaar
  • Rachel; 34 jaar, 167cm, 52kg, Sprundel;  ze heeft een kunstgalerij. 
  • Romy; 43 jaar, 168, 51kg, Oud Beijerland;  Gescheiden, geen kinderen,  makelaar…en de meest ondeugende vrouw, toch wel een beetje. Date het liefste op vrijdagavond of zondagavond. Heeft ook meeste tijd voor weekendjes weg. Onze ambassadeur voor het goede doel.. 
  • Chantal;44 jaar, Barendrecht. Ik (Debby ) ken Chantal al best lang. Ze is mijn buurvrouw, oppas voor mijn zoontje en komt al jaren over de vloer bij mij. Ze is de steun en toeverlaat in onze date-wereld. Zij maakt ook onze foto’s en filmpjes, kwam met het idee achter het blog, en  is onze ‘ blog ‘ goeroe als het aankomt op de technische dingetjes. Ze werkt als freelance fotografe en parttime als administratief medewerkster. Ze is ook onze moderator zeg maar, doet ook alle support etc.
  • sandra 32 jr, yoga, sportlerares en retreats. Dochter van 5 jaar. Sophie..Laatste nieuwe vriendin op blog

Waarom member?

Het zijn geen paydates, dus je betaald niet voor sex of de date. In onze ogen is een paydate garantie tot sex, al blijft de intentie samen een spannende date  te hebben, nee is nee. We doen graag iets voor andere mbt onze goede doelen.Maar als je denkt dat we ” escort girls ” zijn dan moet je het niet doen.  registreren, register/onsblog


Volledige toegang tot Ons Blog? In tegenstelling tot eigenlijk alle andere sites, het is maar een eenmalig bedrag! Geen maandelijkse terugkomende kosten.