Over mij …Michelle: ben inmiddels 38 en woon in Den Bosch, vlakbij het centrum. Werk in de cosmetica als consultant voor een groot merk. Sinds een aantal maanden single, niet getrouwd geweest, maar wel een relatie van 11 jaar bijna. Ouders wonen grotendeels in Spanje en kom daar ook vaak en heel graag. Geen kinderen dus ik kan alle kanten op. Ga 3 x per week fitnessen en heb een passie voor het filmhuis.

Maar, nu dus single…Daarom mijn keuze om aan dit blog mee te doen. Heb zin in wat nieuws en wat spannends en opwindends, ik ben van vele markten thuis, ben zeer openminded. Mijn fantasieën zijn erg uiteenlopend..

Ik hou ervan als een man me met respect behandeld en me als een echte vrouw laat voelen. In het dagelijks leven moet ik goed voor de dag komen, netjes en zakelijk.

Ik bekommer me om de gezondheid van de mens en dus ook om dat van jullie. Als er iets gezond is, is het sex! Ik ben me er terdege van bewust dat mijn verschijning me ook wel enigszins helpt in mijn werk. Wat ik ermee bedoel dat ik van vele markten thuis ben…Ik kan zowel dominant als onderdanig zijn.. Ik heb graag de touwtjes in handen en wil dat je naar me luistert maar ik kan me ook helemaal aan je overgeven als het hoogtepunt daar is en dan wil ik dat je alles met me doet, er zijn grenzen maar die bepalen we dan op dat moment.. Vrouwen vind ik ook prachtig om te bekijken en waar ik dus meer mee heb gedaan dan alleen kijken..Ik heb een passie voor speeltjes.. vibrators, dildo’s in alle vormen en maten, eitjes, anaalballetjes, buttplugs, bij gebrek hebben we gelukkig nog de komkommer????

Ik zorg dat ik er altijd op en top uitzie, goed verzorgd, mijn haren in model en mijn nageltjes gelakt, ik loop er nooit als een slons bij..Ik ben weg van stiletto’s, hoe hoger hoe beter.. Ik houd van kledingstukken die strak om mijn lichaam zitten, leer is hier een voorbeeld van. Ook latex jurkjes zijn mij niet vreemd. Catsuits, kant, jarretels, corsets, kousen, netpanty’s, hotpants, bodysuits.. als het maar classy maar wel ontzettend sexy is.

Overdag ben ik de chique dame en hier wil ik mij letterlijk en figuurlijk op een heel andere manier blootgeven. Wil je meer van mij weten? Ik heet je welkom:)

Liefs Michelle Vroom