Over mij …

Debby, inmiddels 42 jaar. Ik woon al bijna heel mijn leven in Barendrecht. Ik werk als verkoopmakelaar en doe veel taxaties( zzp ) en deel mijn uren zo in dat ik tijd heb voor mijn vrienden, familie en mijn blog( en daten ).  Als ik niet bezig ben met werk of het blog ga ik graag naar het strand uitwaaien, hou ik van koken en ben gek op de Efteling ( een tik van mij ). Gek op mode en lees veel foodblogs. Sporten doe ik zoveel als mogelijk en probeer iedere ochtend even een klein half uur te joggen en als het kan een lesje Yoga.
Een aantal jaar gelden overleed mijn beste vriendin aan de gevolgen van baarmoederhalskanker. Haar dochtertje heb ik geadopteerd.

Ik woon dua samen met mijn dochtertje van 7 jaar, dochtertje heet Lilly en ik zit nog midden in een adoptieproces met haar. Na overlijden van beste vriendin ( ze was actief hier , kwam uit België ) heb ik besloten na haar wens Lilly te adopteren. Dat is een lang, kostbaar proces waarbij je niet gelijk alle vruchten kan plukken als alleenstaande moeder die andere wel hebben. 

 

Waarom het blog? Buiten mijn actieve leuke leven heb ik ook veel fantasieën. Soms richting het nymfomane want ik geniet ontzettend veel van intimiteit. Het blog bestaat al best een hele tijd en voor het blog heb ik ook gedate, maar dat ging niet altijd even fijn. Ook werden mijn foto’s en/of filmpjes zomaar verspreid e.d. Vandaar het blog. Waarom member (?), het geeft mij meer vertrouwen in de bedoelingen van iemand dan dat jij je misschien kan voorstellen. Members werkt voor mij en ze zien ook nog eens heel veel meer over mij online achter een eigen persoonlijke inlog. Deze foto’s etc zal ik in chats e.d. niet delen.

Laten we dit doorzetten in 2023!! Ben je hier voor het eerst? Lees dan eerst dit: https://www.onsblog.nl/waarom-een-blog/en vergeet niet : We daten. Dat kost niks. De kosten eerste date zijn zelfs voor ons. Hier voorkomen we ook het “ ghosten “. We vragen alleen om een leuke donatie voor onze passie en dat is ons goede doel.Weten we ook gelijk dat de man de goede intenties heeft, waarom zouden we daten met iemand die daar negatief over is? 😘😘